SOMMERSTENGT: Nettbutikken åpner igjen 1.august!

Reiser til utlandet for å fjerne Ropstad-tvilling

En norsk kunde som har overskredet angrefristen, må reise til Sverige for å fjerne en av de to Kjell Ingolf Ropstad-fjesene på T-skjorten sin.  

 

I tog den 8. mars:  Kunden er med i toget som går til Sverige for å gjøre to Ropstad til én. 

Kunden, som ønsker å være anonym, bestilte nylig en Kjell Ingolf Ropstad-T-skjorte. Da hun oppdaget at det fulgte med en tvilling, ønsket hun å fjerne den ene. Dette kunne ikke Ropstad-tvillingenes skaper hjelpe til med. 

- Vi følger bare regelverket. Vi kan ikke tilby T-skjorter med kun én Kjell Ingolf Ropstad på før regjeringen har snudd, forklarer James Trond, som står bak Ropstad-tvillingene. Han ble først omtalt av NRK.

- Burde ikke kunden ha rett til å bestemme selv?

- Enten må begge Ropstad-tvillingene returneres innen angrefristen på 14 dager, eller så må begge beholdes. Det er også mulig å få skjebnen avgjort av en nemnd i forbrukerrådet, sier han. 

 

Kjell Ingolf Ropstad: Kunden drar til sverige for å fjerne den ene tvillingen på dette produktet.

Knut Arild Hariede: Flere kunder har byttet fra Ropstad til Hareide, ifølge James Trond.


I dag, den 8.mars, er den ufrivillige tvilling-kunden med i toget som går til Sverige. Der skal en privat bedrift redusere Ropstad-trykket fra to til én. 


- Det blir en unødvendig lang reise. Jeg blir nødt til å ta med strikkepinner i tilfelle ventetiden føles for lang, sier hun.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published